Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Den Hout

Marcel Dog Training is dé hondenschool in Den Hout en de regio Oosterhout als het gaat om op een positieve manier nieuw of meer gewenst gedrag aan te leren bij je hond. 

Wij richten ons vooral op het gebied in de omgeving rond Den Hout, Oosterhout en Breda. Blijf niet wachten en aanmodderen als je niet tevreden bent of gefrustreerd. Er is een oplossing!

Is het iets voor jou?

Trainingen van Marcel Dog Training zijn geschikt voor alle mensen die: 

    • al zoveel geprobeerd hebben en niet meer weten wat wel werkt

    • geen behoefte meer hebben aan trainers die het beter weten, maar die het niet laten zien

    • willen dat hun hond eindelijk ophoudt met dat trekken aan de riem, opspringen of blaffen?

    • hun hond gewoonweg beter willen begrijpen en meer willen genieten van de samenwerking

Waarom hondentraining in Den Hout?

  • ben jij ook klaar om in weer en wind met 10 man op een trainingsveldje te gaan staan? 
  • wil jij ook snel en vooral blijvende resultaten zien waarbij je begrijpt hoe je hond denkt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met Marcel boek je spoedig vooruitgang door 1 op 1 met een ervaren hondengedragstherapeut op te trekken, die het gedrag van jouw hond vakkundig analyseert. Door het probleemgedrag bij de oorzaak aan te pakken zijn de resultaten blijvend en als er een terugval is weet jij wat er van je verlangd wordt. 

Het maakt niet uit of een puppy  of een volwassen hond hebt, een hond uit het asiel of uit het buitenland. Jonge honden leren weliswaar sneller, maar ook oudere honden met een achterstand in ontwikkeling blijven een leven lang leren. Misschien niet zo snel, maar met geduld en inzet is veel te bereiken! Fijn voor je hond omdat deze beter in zijn vel komt te zitten, maar ook fijn voor zijn omgeving omdat hiermee allerlei misdragingen tot het verleden behoren.

Hondengedragstraining in Den Hout door een specialist

Marcel Dog Training is een privé hondenschool met een hoog slagingspercentage in het veranderen van gedrag. Marcel heeft een kynologische opleiding gevolgd in Nederland en zich later gespecialiseerd in echte gedragsproblemen bij honden van alle rassen Hij is persoonlijk opgeleid door Cesar Millan en zijn team van meest ervaren hondentrainers in Amerika. Hij is onder meer bekend van programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Marcel zijn motto is “met een gedegen persoonlijke aanpak los je ieder probleem op als je de oorzaak eerst vastgesteld.”

Bij Marcel Dog Training diervriendelijke methodes en technieken toegepast en staat het welzijn van je hond centraal.