Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Breda

Hondenschool Marcel Dog Training is de privé hondenschool om voor regio Breda, Oosterhout, Tilburg, Etten-Leur, Made en omstreken. Voor ieder gedragsprobleem een effectieve aanpak en oplossing!

Wil jij ook het beste uit je hond halen en leren hoe honden leren zodat je zelf aan de slag kunt om het gedrag van je hond te verbeteren?

De trainingen van hondenschool MDT zijn geschikt voor mensen die op een prettige en liefdevolle manier met hun hond willen omgaan en openstaan om nieuwe technieken aan te leren zodat je optimaal kunt communiceren met je hond.

Wil jij:

  • jezelf niet te veel regels laten opleggen wat wel en niet mag, maar wel duidelijk naar je hond overbrengen wat je van hem verwacht?
  • het beste uit jezelf halen in de omgang, band en communicatie met je hond?
  • dat je hond ophoudt met trekken aan de riem zodat jullie rustig kunnen rondlopen in de wijk?
  • een sociale hond die makkelijk contact maakt met andere honden zonder constant te blaffen of erger uit te vallen?

Hondenschool versus privé hondentraining met een gedragstherapeut

Heb je geen zin om eindeloos wekelijks op het veld te staan of is jouw hond snel afgeleid met zoveel mensen en andere honden om zich heen? Overweeg dan een training specifiek afgestemd op het gedrag van jouw hond. Sneller resultaat en inzicht in het leerproces van je hond waardoor je een blijvende gedragsverandering binnen no-time hebt gerealiseerd en het bovendien een langdurig effect heeft!

Als je hond geadopteerd is uit het buitenland of asiel of wil je gewoon meer plezier hebben door beter samen te werken met je hond neem contact op met Marcel en plan een consult in. Je zult zien hoe snel honden zich kunnen ontwikkelen op een positieve en prettige manier!

Marcel Dog Training is een privé hondenschool met een hoog slagingspercentage in het veranderen van gedrag wat we niet willen naar gewenst gedrag. Dit komt doordat Marcel een kynologische opleiding gevolgd heeft in Nederland en zich gespecialiseerd heeft in gedragsproblemen en opvoeding in de Verenigde Staten. Hier is hij persoonlijk opgeleid door Cesar Millan, onder meer bekend door programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Zijn motto is “met een persoonlijke aanpak los je ieder probleem op.”  

Bij Marcel Dog Training worden meerdere diervriendelijke methodes en technieken toegepast om ervoor te zorgen dat je hond de professionele hulp krijgt die hij/zij verdient!